Het Olympia wenst u fijne feestdagen!

Na een ongewone laatste lesweek is de vakantie nu dan echt aangebroken. Het gehele Olympia team wenst u en jou fijne feestdagen en veel geluk en gezondheid in 2022!

Ook enkele leerlingen van de tweede klas willen u fijne dagen wensen. Tijdens de leerwerkplek theater bij mevrouw Van Denzel krijgen de leerlingen de ruimte om hun creatieve talenten in te zetten en te ontwikkelen. Dat is soms best even spannend! De leerlingen krijgen daarom ook lessen in spel, zang, dans, brainstormen en idee-ontwikkeling.

Hierop besloot een groepje een video te maken bij het nummer “Fly me to the moon”. Noah en Gyonne wilden graag zingen. Ishak, Ege, Yasminne, Nisa en Shopia maakten de poppen die in de video te zien zijn. Het decor is ontworpen door Brian. Door uitstekende samenwerking en met een beetje hulp van stagiaires Britt en Marjolein kwamen zij tot dit mooie eindproduct.

Geniet u van de video en een fijne vakantie!

Menu