Eindpresentaties middenbouw groot succes!

De eindpresentaties van de portfolio’s waren grandioos! Een heel bijzondere ervaring voor zowel de leerlingen als de docenten. Lees hier meer en bekijk de foto’s:

Superspannend was het voor zowel de leerlingen als de docenten bij de presentaties van de portfolio’s in de middenbouw. Wat een ontlading toen ze eenmaal begonnen en ze mochten speechen en hún verhaal vertellen.

Na een jaar hard te hebben gewerkt aan de portfolioopdrachten, in 3 verschillende periodes, mochten ze vertellen over hun stage, portfolio, vakwerkplekken, hobby’s, hun toekomstige beroep en mooie dromen. De docenten stonden soms versteld van de ervaringen die de leerlingen met hen deelden.

Diepe buiging voor onze kanjers, want wat zijn ze dit jaar weer gegroeid, weer hele mooie stappen gemaakt in hun ontwikkeling!

Menu